دسته‌بندی نشده

زمانبندی بتا BattleField V

طبق خبر جدید اعلام شده از سوی EA زمان بندی بتا BattleField V  به شرح زیر می باشد

 

زمان ارائه فایل جهت دانلود

PRE-LOAD OF OPEN BETA STARTS

September 3, 1 am PT (10 am CET)

 

آغاز ارائه بتا اولیه برای کسانی که پیش خرید کردند

OPEN BETA EARLY ACCESS STARTS

September 4, 1 am PT (10 am CET)

 

ارائه بتا برای عموم

OPEN BETA AVAILABLE FOR EVERYONE

September 6, 1 am PT (10 am CET)

 

اتمام بتا
OPEN BETA ENDS
September 11, 7 am PT (4 pm CET)

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید